Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak yutmak

Rüyada bıçak yutmak

Rüyada bıçak yutmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sorunların artacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Rüyada bıçak yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bıçak yutmak elindekini de bitireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kılı yutmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada tırnak yutmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada hapı yutmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada balık yutmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilini yutmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş yutmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sorunsuz geçeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada su yutmak kişinin afiyette kalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments