Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yutmak

Rüyada ekmek yutmak

Rüyada ekmek yutmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada ekmek yutmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Rüyada ekmek yutmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tükürük yutmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde su yutmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu su yutmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alyans yutmak itibar edineceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabun yutmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada sakız yutmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalet eder.

Rüyada dilini yutmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments