Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raptiye yutmak

Rüyada raptiye yutmak

Rüyada raptiye yutmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada raptiye yutmak gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada raptiye yutmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada raptiye toplamak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada raptiye görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yüzük yutmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada erkek menisi yutmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mürekkep yutmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kılı yutmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürük yutmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments