Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kılı yutmak

Rüyada saç kılı yutmak

Rüyada saç kılı yutmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada saç kılı yutmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada saç kılı yutmak kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kedi kılı yutmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kıl yutmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada köpek kılı yutmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadın saçı yutmak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, maddi zararının giderileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Rüyada saç teli yutmak ticaretinin büyüyeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada saçını yutmak yetki ve söz sahibi olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada saç yumağı yutmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments