Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve kurbağa görmek

Rüyada yılan ve kurbağa görmek

Rüyada yılan ve kurbağa görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ve kurbağa gördüyseniz:

  • Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette kurbağa görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev kurbağa görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına inanılır.

Rüyada çok kurbağa görmek beklentilerinin yerine geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Rüyada kurbağa öldürmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments