Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette kurbağa görmek

Rüyada tuvalette kurbağa görmek

Rüyada tuvalette kurbağa görmek olmayacak hayallere kapılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette kurbağa gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada tuvalette kurbağa görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada su ve kurbağa görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek yatırımların heba olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kurbağa görmek güç kaybedeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağadan kaçmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments