Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev kurbağa görmek

Rüyada dev kurbağa görmek

Rüyada dev kurbağa görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, evine bereket geleceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dev kurbağa gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Rüyada dev kurbağa görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada dev kelebek görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada tek gözlü dev görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev böcek görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev kadın görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada dev mantar görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, şansa, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev kartal görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments