Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa öldürmek

Rüyada kurbağa öldürmek

Rüyada kurbağa öldürmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, gülen yüzünün de solacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada kurbağa öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kurbağa öldürmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük kurbağa görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek sorumlulukların azalacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kurbağa görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına inanılır.

Rüyada kurbağa bacağı yemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada evinde kurbağa görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments