Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve kertenkele görmek

Rüyada yılan ve kertenkele görmek

Rüyada yılan ve kertenkele görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada yılan ve kertenkele gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yılan kertenkele görmek yatırımların heba olacağına, işlerin yoluna gideceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek üzüntülerini bölüşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ticaretinin açılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kertenkele ısırması görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, mirasa, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments