Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kuyruğunu görmek

Rüyada yılan kuyruğunu görmek

Rüyada yılan kuyruğunu görmek elindeki imkanların artacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yılan kuyruğunu gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek borçların biteceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek dertlerin son bulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yurtdışına gidileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments