Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kuyruklu yılan görmek

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yaşama isteğinin artacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada iki kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yılan görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments