Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç kuyruklu yılan görmek

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek kişinin bundan zarar göreceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada üç kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak yüksek bir makamı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işaret eder.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments