Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kuyruğunu kesmek

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada at kuyruğu kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, güzelliklere rast gelineceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada yılan kuyruğu yemek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments