Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yılan görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, onların kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yeni işlere girişileceğine, küslüklerin biteceğine yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments