Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kuyruğu görmek

Rüyada yılan kuyruğu görmek

Rüyada yılan kuyruğu görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yılan kuyruğu gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işarettir.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu yemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yılan görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments