Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalettir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, bir şeyden zarar görmeye rivayet eder.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek işlerin açılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hasta ve zor geçireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek satın almak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments