Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gömlek görmek

Rüyada yeşil gömlek görmek

Rüyada yeşil gömlek görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, büyük bir servete kavuşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil gömlek gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Rüyada yeşil gömlek görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek rızkının azalacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına inanılır.

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Rüyada yeşil gömlek giymek hidayete ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek satın almak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek almak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil gömlek vermek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments