Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan gömleği giymek

Rüyada yılan gömleği giymek

Rüyada yılan gömleği giymek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan gömleği giymek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yılan gömleği giymek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yılan gömleği görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kahverengi gömlek giymek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada gömleği ters giymek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada bayan gömleği giymek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments