Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz doktor gömleği giymek

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek enerjisini toplayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, içinin hafifleyeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, keyfinin yerine geleceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işarettir.

Rüyada doktor gömleği giymek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Rüyada beyaz doktor önlük giymek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kazancının düşeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek kimseyle konuşmaz olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments