Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gömlek giydiğini görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulur.

Rüyada eşinin gömleğini giymek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Rüyada kara gömlek giymek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, feraha ereceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Rüyada kısa gömlek giymek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments