Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ezdiğini görmek

Rüyada yılan ezdiğini görmek

Rüyada yılan ezdiğini görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada yılan ezdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Rüyada yılan kafası ezmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın başını ezmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, hasta olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yılan ezmek resmi bir kurumda işe girileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yılan kafasını ezmek karşılıksız bırakmayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada yılanı ezdiğini görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ezmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakla yılan ezmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments