Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kafasını ezmek

Rüyada yılan kafasını ezmek

Rüyada yılan kafasını ezmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada yılan kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada yılan kafası ezmek zararının büyük olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ezmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek mesleğinde çok başarılı olacağına, üzüntü yaşamaya, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kafasını ezmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin kafasını ezmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi işler yapılacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments