Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ezmek

Rüyada yılan ezmek

Rüyada yılan ezmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Rüyada yılan ezmek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ayakla yılan ezmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada yılanı ezmek kısa sürecek bir işe gireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ezmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ezmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı arabayla ezmek atılım yapacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments