Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kafası ezmek

Rüyada yılan kafası ezmek

Rüyada yılan kafası ezmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, onları okula göndereceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yılan kafasını ezmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılan kafası ezmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet eder.

Rüyada farenin kafasını ezmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine tabir olunur.

Rüyada taşla kafa ezmek yüksek tahsil yapacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments