Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan elinde tutmak

Rüyada yılan elinde tutmak

Rüyada yılan elinde tutmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan elinde tutmak gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada yılan elinde tutmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı elle tutmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılanı elinde tutmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde yılan tutmak çoluk çocuğa karışacağına, iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada su yılanı tutmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına yorulur.

Rüyada yeşil yılan tutmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kolaylığa kavuşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments