Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan tutmak

Rüyada yeşil yılan tutmak

Rüyada yeşil yılan tutmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan tutmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Rüyada yeşil yılan tutmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı başından tutmak zararların yakında telafi edileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın ağzını tutmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yılanı boğazından tutmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yeni bir ortama girileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine yorulur.

Rüyada yılanı elinde tutmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı elde tutmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine inanılır.

Rüyada balık yerine yılan tutmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan başı tutmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevinç ve sürura, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments