Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılanı elinde tutmak

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zor bir döneme girileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan tutmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada elinde yılan tutmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı elinde tutmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı elle tutmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulur.

Rüyada yılan elinde tutmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, işinde verimsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpek tutmak art niyetli kimselere rastlayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balık tutmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments