Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı elinde tutmak

Rüyada yılanı elinde tutmak

Rüyada yılanı elinde tutmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada yılanı elinde tutmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Rüyada yılan elinde tutmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde yılan tutmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak biraz zaman geçmesi gereken haber, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada yılanı elle tutmak ortaklı işlere girileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru yılan tutmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada evde yılan tutmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını tutmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayatının daha kolay olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments