Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yılan tutmak

Rüyada elinde yılan tutmak

Rüyada elinde yılan tutmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada elinde yılan tutmak gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada yılan elinde tutmak iş hayatında terfi alınacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, can sıkıcı haberler almaya işarettir.

Rüyada yılanı elle tutmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Rüyada elinde yılan tutmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tutmak aile bireyleri ile tartışacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yükünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını tutmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ün sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yılan tutmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan tutmak garanti olacak bir yer edineceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments