Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yılanı tutmak

Rüyada su yılanı tutmak

Rüyada su yılanı tutmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su yılanı tutmak gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Rüyada su yılanı tutmak kısmetlerinin de kapanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafasını tutmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gözünün yaşını sileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yılanı tutmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hasretliğin biteceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı boynundan tutmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yılan tutmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yılan elinde tutmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yılan tutmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Rüyada evde yılan tutmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments