Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı elle tutmak

Rüyada yılanı elle tutmak

Rüyada yılanı elle tutmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yılanı elle tutmak gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak işsizseniz işe gireceğinize, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elle tutmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yılan elinde tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada elinde yılan tutmak hak yolunu bulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet eder.

Rüyada yılanı elinde tutmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tutmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada suda yılan tutmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments