Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek suya doymamak

Rüyada su içmek suya doymamak

Rüyada su içmek suya doymamak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kişiye hep umut olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek suya doymamak gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada su içmek suya doymamak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işlerin düzeleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulur.

Rüyada doya doya su içmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Rüyada su içmek ama doymamak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doymadan su içmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kana kana su içmek doymamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek ve doymamak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok su içip doymamak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada suya doymamak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments