Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine inanılır.

Rüyada dil çıkartmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Rüyada birinin dil çıkardığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada birine dil çıkardığını görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet eder.

Rüyada dil çıkaran birini görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada ses çıkaran yılan görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Rüyada dilsiz yılan görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dilli yılan görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments