Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan beslediğini görmek

Rüyada yılan beslediğini görmek

Rüyada yılan beslediğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunun da yerine geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada yılan beslediğini gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada yılan beslemek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan beslemek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada evde yılan beslemek kişinin fakirleşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan beslediğini görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yavru yılan beslemek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sözleri tutulacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılanı beslemek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada büyük yılan beslemek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments