Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yılan beslemek

Rüyada büyük yılan beslemek

Rüyada büyük yılan beslemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük yılan beslemek gördüyseniz:

  • İşinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren olası karmaşalara veya karışıklıklara hazır olun.

Rüyada büyük yılan beslemek fesat ve kötü kimselerden olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada evde yılan beslemek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan beslediğini görmek işlerin çığırından çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına yorulur.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına inanılır.

Rüyada siyah yılan beslemek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan beslemek nefsine yenileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada su yılanı beslemek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı evde beslemek yeni kapılar açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments