Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan beslemek

Rüyada yılan beslemek

Rüyada yılan beslemek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hem yıpranacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada yılan beslemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Rüyada yılanı evde beslemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yılan beslemek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada yılan beslediğini görmek onu cesaretlendireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılan beslemek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan beslemek önemli ve büyük adımlar atacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek kişinin fakirleşeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada su yılanı beslemek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılan beslemek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments