Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru yılan beslemek

Rüyada yavru yılan beslemek

Rüyada yavru yılan beslemek hayırlı evlat sahibi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bekarsa evleneceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru yılan beslemek gördüyseniz:

  • Sorunlar veya uyuşmazlıklar özel yaşamınızda veya kendi üzerinizde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yavru yılan beslemek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek çalışıyorsa terfi alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru köpeği beslemek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi beslemek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrularını beslemek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments