Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yılan beslediğini görmek

Rüyada evde yılan beslediğini görmek

Rüyada evde yılan beslediğini görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evde yılan beslediğini gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Rüyada yılanı evde beslemek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde yılan beslemek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada su yılanı beslemek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, müjdeli haberler alınacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılan beslemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kolay yollardan kazanacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yılan beslemek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yılan beslemek helal olmayana göz dikmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments