Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı beslemek

Rüyada yılanı beslemek

Rüyada yılanı beslemek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, bolluğun sürekli olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı beslemek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada yılan beslemek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılan beslemek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada yılanı evde beslemek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada büyük yılan beslemek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, zorluklarını aşacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı beslemek doğru yatırımlar yapacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan beslediğini görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada evinde yılan beslemek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan beslemek onlara sanat öğreteceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments