Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan beslemek

Rüyada yeşil yılan beslemek

Rüyada yeşil yılan beslemek yaşadığı zorluğun biteceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zenginleşeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan beslemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Rüyada yeşil yılan beslemek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada evde yılan beslemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evinde yılan beslemek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yavru yılan beslemek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Rüyada yılanı beslemek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan beslemek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yılan beslemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments