Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış tavan görmek

Rüyada yıkılmış tavan görmek

Rüyada yıkılmış tavan görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Rüyada yıkılmış tavan gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada yıkılmış tavan görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, sağlığının da bozulacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek özlem gidereceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kendisiyle de gururlanacağına alamet eder.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek büyük düşüneceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavan yıkılması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan su akmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tavan aktığını görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi zararın büyük olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ev tavanı görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments