Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanın yıkıldığını görmek

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, adını aklamayı başaracağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada tavanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yıkılmış tavan görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavan yıkılması görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek rahatın kaçacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada tavan akması görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada tavana tırmanmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda yürümek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments