Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek huzurunu kaybedeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılmış tavan görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, ticaret hayatına atılacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tavan yıkılması görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kafasının boşalacağına tabir olunur.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek doğru olanı seçeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Rüyada evin tavanını delik görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanını silmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments