Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavandan su akmak

Rüyada tavandan su akmak

Rüyada tavandan su akmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su akmak gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Rüyada tavandan su akmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ağzının suyu akmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada duvardan su akmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok büyük paralar kazanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada süt akmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada sümükleri akmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına işaret eder.

Rüyada suda akmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kan akmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, güzel günler için çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada sütü akmak zor zamanların sona ereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments