Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek ümitsizliğe, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çalışmalarının artacağına işarettir.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada tavan yıkılması görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılmış tavan görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanını delik görmek ekmeğinin azalacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanını temizlemek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments