Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tavanı görmek

Rüyada ev tavanı görmek

Rüyada ev tavanı görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada ev tavanı gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Rüyada ev tavanı görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanı akan ev görmek parasız günler geçireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavansız ev görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanda örümcek ağı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda rutubet görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendi işinin sahibi olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments