Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan aktığını görmek

Rüyada tavan aktığını görmek

Rüyada tavan aktığını görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, acı veren kazalara, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavan aktığını gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen ya da türlü jestleri olabilecek kişiler söz konusu olabilir, iletişime geçmenizde fayda var.

Rüyada tavan aktığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada tavandan su aktığını görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su akması görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işarettir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, şansının artacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulur.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tavanın aktığını görmek toplum içindeki değerinin artacağına, manevi olarak hasar alınacağına, üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments