Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan yıkılması görmek

Rüyada tavan yıkılması görmek

Rüyada tavan yıkılması görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, onlara sanat öğreteceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada tavan yıkılması gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada yıkılmış tavan görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada tavan yıkılması görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sorunsuz geçeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek kazancın katbekat artacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda örümcek ağı görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada akan tavan görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavana uçmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayırlı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments