Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün yıkılması görmek

Rüyada köprünün yıkılması görmek

Rüyada köprünün yıkılması görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına inanılır.

Rüyada köprünün yıkılması gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada yıkılan köprü görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek hayırlı kararlar alacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Rüyada yıkılmış köprü görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün yıkılması görmek büyük tartışmalara gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments