Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek düşmanlarımızı alt etmeye, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, refaha erişileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada köprülerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, adından konuşulur olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, makam ve rızık sağlayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan köprü görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret eder.

Rüyada yıkılmış köprü görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada köprünün yıkılması görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments